feb

16

Blokering-forhindring eller til gavn for sjælen

Kan en blokering være en forhindring eller til gavn for sjælen?

De fleste personer har visse former for  blokeringer der hindrer dem i at opnå deres mål. Blokeringer kan virke som forstyrrende elementer i relationer eller kan forhindre personen i  at opnå deres potentiale og nogle gange kan det føles som om det ikke kan lade sig gøre.

Hvor kommer en blokering fra?

Blokeringerne kan komme fra et tidligere liv eller dette liv, ofte forsaget i trauma eller chok tilstande,  der kan sidde som fx. en emotionel spændetrøje omkring et bestemt chakra. Ofte vil  sjælen og personligheden arbejde sig udenom blokeringer, indtil de når et vist udviklingstrin  og det kan føles som om man kører i ring eller bliver “slået hjem” og  uanset hvor hårdt sjælen og personligheden arbejder med sig selv, kan de ikke komme igennem.
Det kan skyldes at nogle blokeringer kan sidde så dybt efter et traume at det ligesom “registreres”  5.dimension hvor sjælen og Akasha-Arkiverne befinder sig.

Eksempel på blokering

Fx. hvis man som 5 årig mister sin lillebror i en ulykke og føler sig ansvarlig, da ens mor sagde at nu skal du passe på din bror. Den 5 årig oplever et trauma og tager en beslutning.  Fx. “jeg er ikke til at stole på” og kan have mange konsekvenser efterfølgende. Fx i sit voksne liv kan vedkommende tage valg udfra beslutningen: jeg er ikke til at stole på. Det kan være at vedkommende bliver meget ustabil i sine relationer, når vedkommende skal tage ansvar for noget o.lign. Sådan en blokering kan opløses og renses på sjælsplan fx i Akasha arkiverne så blokeringen ikke længere styrer ens liv, vel og mærke hvis man er klar til det.

At sige farvel til blokeringen

En blokering kan være med til at tjene sjælen hvis man ser sjælens liv i et større perspektiv, fx kan blokeringen være med til at forme personligheden så personligheden finder andre måder at komme igennem med sine ønsker på, der kan udvikles egenskaber som fx udholdenhed, opfindsomhed, ihærdighed, tålmodighed o.lign som kan gavne sjælen i det lange løb.
Når man har haft blokeringen længe nok kan det opleves som en udmattelse eller vrede over at møde samme problemstilling igen og igen, man orker det ikke længere, har fået nok. Er du kommet dertil, så vil du få hjælp til at rense blokeringen selv eller møde nogen der kan hjælpe dig med det.
Ind imellem er det nok bare at erkende at man ikke ønsker samme tilstand længere og så vil den opløses.

Ønsker du at kontakte mig kan du skrive på kontakt.

Jacqueline 

 

 

Posted in spirituelle-emne | Kommentarer lukket til Blokering-forhindring eller til gavn for sjælen

Comments are closed.