Healing med Gamma Wave healing

Healing med Gamma wave Healing

Book din til hos Jacqueline Ostrowski til en healings session i Gamma Wave Healing med clearing af gamle aftaler, uhensigtmæssige mønstre eller tanker der forhindrer dig i at komme videre. Healingsformen lægger meget tæt på Sjæleclearing som jeg har arbejdet med i mange år og som er en effektiv form. Gamma Wave Healing og Sjæleclearing adskiller sig kun i clearings formen, så min informationsadgang er den samme og jeg arbejder sammen med samme guide team.
Kort sagt er det jeg gør er – at rydde op for andre på mange planer.

Bodyscan

Healing med clearing foregår som en samtale hvor jeg udfra klientens tema, problemstilling laver en bodyscan og ser hvor og hvordan blokeringer er, fortæller årsagssammenhæng og laver en clearing  af et problem ad gangen. Det er en effektiv healing og klienten får mest ud det hvis man ønsker en dybtgående forandring,

Hele processen foregår udfra dit Højeste Bedste og der bliver clearet det der muligt udfra denne intention.
Du tager selv en eller to problemstillinger eller temaer med og så tager jeg udgangspunkt i det.

Min baggrund med healing

Har arbejdet med healing gennem 21 år via mine malerier, farver, terapi og rådgivning astrologi, samt sjæleclearing til venner og bekendte og andre, sideløbende mit almindelige arbejde på kontor. Er uddannet som psykoterapeut, astrolog, Reiki 1, og Soulrealignment og kursus i Gamma Wave healing hos Matthew Ryan
Jeg har malet i 21 år og skabt nogle selvlærte malerteknikker, og holder kursus i oliemaling i København.
Har haft flere selvudviklingshold som primært handler om bevidstgørelse af sin egen power og skaberkraft.

Sessionen varer 1 time og koster 1000 kr. og foregår i Hillerød. Det er også muligt at bestille en tid til temahealing.

[contact-form-7 id="5485" title="Kontaktformular 1"]

Comments are closed.