feb

8

Livslektie

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/akasha-arkiv.dk/public_html/wp-content/plugins/slimjetpack/modules/contact-form/grunion-contact-form.php on line 726

Livslektie som et livstema

Din primære livslektie får du oplyst gennem en Sjæleprofil som er en del af en Sjæleclearing hvor der også oplyses om dine særlige egenskaber du er trænet i.

En livslektie er et tema du arbejde med, undersøger på kryds og tværs mens du er inkarneret som menneske. Eks. På livslektier kunne være “glæde”, “ukuelighed”, “tro”, “loyalitet”etc. Der kan være flere årsager til at arbejde med forskellige livsektioner, og som regel er det noget sjælen vælger, i samarbejde med guider, inden man inkarnerer på jorden.

En person kan sagtens have flere lektioner at arbejde med, fx. en primær livslektie som “tålmådighed” der kunne være overskriften, den anden lektion kunne være “moderation” og udspille sig gennem en bestemt person.

Eksempel på livslektie

Sjælen kan have valgt at arbejde med fx moderation som en livslektie, dvs. en form for balance og begrænsning til fx en sjæl der har haft en tendens til at overdrive hvad som helst på livets vej. Det kunne være overdrive nydelse så man ender som overvægtig eller direkte fed med de konsekvenser det har. Det kunne også udmønte sig i overdrive nydelse af kvinder/mænd, så man hele tiden skifter partner eller har mange sidespring med den konsekvens at partneren forlader en hver gang.
Ja det kunne overdrive rigdom, mere vil have mere, kan aldrig få nok selvom man har to biler så skal man lige have en til en til. En sådan sjæl ville meget vel vælge “moderation” som sin livslektie og arbejde sig igennem sit liv og finde ud af begge sider af moderation, både når man bruger moderation i livet og ikke og hvilke konsekvenser det har. Ligeledes vil personligheden have en tendens til at tiltrække andres personer der har meget eller for lidt af moderation og se hvordan det spiller sig ud i livet. Der er ikke noget godt eller dårligt omkring lektionerne. Sjælen ønsker at komme hele vejen om emnet, så alle erfaringer er fint.

Astrologi og livslektie

Ved hjæp af Astrologien kan eksemplet omkring livslektien moderation man fx se i personens horoskop om der er tendens det modsatte – at overdrive og det er ofte set på Jupiters kvadrater (90 grader vinkel) eller oppositioner (180 grader) og den kyndige kan se Jupiters placering i huset og evt. hersker for at konstatere på hvilket livsområde dette udspiller sig.
I horoskopet er der en tommelfingerregel omkring tolkningen af et kvadrat – det er en grundlæggende holdningssændring der er nødvendig for at Planeter i indbyrdes aspekt bliver medgørlige.
Der henvises til Astrologihusets hjemmeside for yderligere information.

Guider og livslektie

Ligeledes med ovenstående eksempel kunne sjælen der har valgt et livslektie som moderation, godt have tilknyttet en guide der er trænet i 3 chakra/center. Disse guider er trænet i balance og kunne hjælpe personligheden med at få integreret moderation som en del af personens og sjælens erfaringsgrundlag.
Hvis opgaven er at få åbnet hjerteblade og dermed medfølelsesevnen kan livslektien fx. være Kærlighed eller ydmyghed eller lign. En af dine guider der er trænet i 4. chakra/center (hjertechakra) vil være på “opgaven” med at få integreret erfaring nok i 4. center fx. gennem livslektien.

Ønsker du at prøve en sjæleclearing kan du bestille en tid her

[contact-form]
Posted in Sjaeleclearing, spirituel rådgivning | Tagged , | Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.