Find din egen kraft – meditationsgruppe med temaer i Hillerød

Under temaet Find din egen kraft – bliv endnu bedre i at stå i dit eget lys -afholdes mediationsaftener en gang om måneden i vinter/forår 2021/2022

Mediationsgruppe

Gruppens formål er at få mere klarhed over dine problemstillinger, evner og muligheder gennem meditation og ind i mellem et indlæg/ redskaber til forståelse for astrologiske/ spirituelle emner

Vil du sammen med andre ligesindede mødes i gruppe over 1 gang o med det formål at finde din kraft, hjælpe dig selv med at forstå, bearbejde og reflektere over dit eget liv, dine valg, dine muligheder  så dannes gruppen i vinter / forår 2022, med Jacqueline Ostrowski som gruppeleder.

Min baggrund er healer i akasha arkiv, terapeut med spirituel udgangspunkt, kunstner og astrolog og uddannet som pædagog.

Det jeg er god til er, at skabe klarhed og være med til at belyse problemstillinger over dine muligheder og evner så du bliver selvkørende. Det primære redskab er meditation, guidet af mig – til at få mere og mere kontakt til dit eget potentiale og kraft.

Find din egen kraft

Udgangspunktet er selvimpowerment og sammen med dig finde en vej til for at stå i din egen kraft, og gennem meditation vil jeg guider jer igennem og impower jeg til at stå i jeres egen kraft.

Pris: 150 kr. pr. gang tilmelding på aiva@aiva.dk og der betales ved tilmelding. Du kan betale for alle gange eller pr. gang på mobilepay 51921412.

Husk navn, email og telefonnummer
Sted: Hillerød i min lejlighed.
Er der mere end deltagere flyttes møderne til et eget lokale og prisen bliver 300 kr. pr. gang
Mødedatoer: første tirsdag aften i lige uger

14. December 2021

11. Januar 2022

8. Februar 2022

8. Marts 2022

5. April 2022

Tilmelding her
Glæder mig rigtig meget at starte denne gruppe og skabe klarhed og healing for hver enkelt deltager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.