Find din egen Kraft- temadage

Under temaet Find din egen kraft – bliv endnu bedre i at stå i dit eget lys -afholdes selvudviklingsgruppe over 3 dage i juli 2021

Selvudviklingsgruppe i Hillerød 2021

Få klarhed over dine problemstillinger, evner og muligheder gennem selvudviklingsgruppe v/Jacqueline Ostrowski. Få redskaber og fotståelse i  astrologiske, terapeutiske og spirituelle emner

Vil du sammen med andre ligesindede mødes i gruppe over 3 gange, med det formål at finde din kraft, hjælpe dig selv med at forstå, bearbejde og reflektere over dit eget liv, dine valg, dine muligheder set bl.a i horoskopet og gennem clairvoyante beskeder så dannes gruppen i juli, med Jacqueline Ostrowski som gruppeleder.

Min baggrund er healer i akasha arkiv, terapeut med spirituel udgangspunkt, kunstner og astrolog og uddannet som pædagog.

Det jeg er god til er, at skabe klarhed og være med til at belyse problemstillinger over dine muligheder og evner så du bliver selvkørende.

Find din egen kraft

Udgangspunktet er selvimpowerment og sammen med dig finde en vej til for at stå i din egen kraft. Gennem foredrag, undervisning i astrologi og spirituelle lovmæssigheder og et par øvelser, vil jeg guider jer igennem og impower jeg til at stå i jeres egen kraft.

Vi mødes 3 hele dage i juli til undervisning, øvelser, foredrag, meditation med spirituelle, astrologiske og terapeutisk indgangsvinkel og healing som det primære mål.
Deltagerne kommer selv med emner der kan arbejdes med og jeg arbejder med hver enkelts horoskop og udfordringer og jeres styrker.

Pris: 1800 for alle 3 gange tilmelding på aiva@aiva.dk og depositum på 300 indbetales på Mobilepay.

Husk navn, email og telefonnummer
(restbeløbet betales ved første mødegang eller efter aftale).

Sted: 3400 Hillerød
Datoer: mandag-tirsdag og torsdag i uge 29 kl. 9-15

Det foregår i Hillerød i min lejlighed eller ude på græsset.
Adressen tilsendes.

Tilmelding her
Glæder mig rigtig meget at starte denne gruppe og skabe klarhed og healing for hver enkelt deltager.

Comments are closed.