Find din egen Kraft- temadage

Under temaet Find din egen kraft – bliv endnu bedre i at stå i dit eget lys -afholdes temadage over 3 dage i efteråret 2021

Temadage i København 2021

Få klarhed over dine problemstillinger, evner og muligheder gennem temadage/Jacqueline Ostrowski. Få redskaber og forståelse i  astrologiske, terapeutiske og spirituelle emner

Vil du sammen med andre ligesindede mødes i gruppe over 3 gange, med det formål at finde din kraft, hjælpe dig selv med at forstå, bearbejde og reflektere over dit eget liv, dine valg, dine muligheder set bl.a i horoskopet og gennem clairvoyante beskeder så dannes gruppen i efteråret, med Jacqueline Ostrowski som gruppeleder.

Temadagenw bliver opdelt i Astrologi, spirituel praksis og dit unikke aftryk. 

Min baggrund er healer i akasha arkiv, terapeut med spirituel udgangspunkt, kunstner og astrolog og uddannet som pædagog.

Det jeg er god til er, at skabe klarhed og være med til at belyse problemstillinger over dine muligheder og evner så du bliver selvkørende.

Find din egen kraft

Udgangspunktet er selvimpowerment og sammen med dig finde en vej til for at stå i din egen kraft. Gennem foredrag, undervisning i astrologi og spirituelle lovmæssigheder og et par øvelser, vil jeg guider jer igennem og impower jeg til at stå i jeres egen kraft.

Vi mødes 3 hele dage i efteråret til undervisning, øvelser, foredrag, meditation med spirituelle, astrologiske og terapeutisk indgangsvinkel og healing som det primære mål.
Deltagerne kommer selv med emner der kan arbejdes med og jeg arbejder med hver enkelts horoskop og udfordringer og jeres styrker. Vi arbejder også med clearing.

Pris:3200 kr.for alle 3 gange tilmelding på aiva@aiva.dk og depositum på 500 indbetales på Mobilepay.

Husk navn, email og telefonnummer
(restbeløbet betales ved første mødegang eller over to gange).

Sted: 2500 Valby
Mødedatoer: lørdag i september , oktober, november kl.9-15

18.september

23.oktober

13. November

Tilmelding her
Glæder mig rigtig meget at starte denne gruppe og skabe klarhed og healing for hver enkelt deltager.

Comments are closed.