feb

3

Spirituel beskyttelse tre måder visualisering-healing
Neptun-aiva-jacqueline.ostrowski-spirituelart-artonline-akasha-arkiv.dk

Spirituel beskyttelse
tre måder gennem visualisering

Hvordan ved man at der brug for ekstra spirituel beskyttelse? Er det når man føler man er særlig udsat eller når man føler sig ved siden af sig selv? Er der brug for heling?

Svaret er at hvis du føler du har brug for det er det sikkert rigtigt og nogle gange kan det se ud som om at andre overtræder i særlig grad dine grænser, det kan være i perioder og føles som om der er huller i auraen, andre går ind i dig på gaden, springer dig over i forskellige sammenhænge o.lign. Fx hvis du kommer ud for småulykker, ting går i stykker koncentreret eller man føler sig særlig træt, slidt ned, manglende energi, lidt deprimeret.
Så kan det være man har brug for at rense ud i de ydre felter, fx i auraen.

Healing af beskyttelselagene

Vores spirituelle beskyttelselag består af 6 lag, hvis de er intakte. Lagene hulles gennem vores egne beslutninger som ikke er til vores Højeste Bedste.
Fx En beslutning om at gå på druk eller ryge hash eller på anden måde tage stoffer, vil på virke dine beskyttelseslag og der kan komme huller i dem og nogle gange forsvinder de helt, så man har mindre spirituel beskyttelse. Der er faktisk personer der slet ingen beskyttelseslag har og de er bl.a. meget sårbare for andres påvirkning.
Ligeledes vil valg om at være i et job der dræner dig psykisk og fysisk måske heller ikke være til de Højeste Bedste og kan give huller i beskyttelseslagene.

Tre måder-med visualisering og healing

Du kan selv rense og beskytte dig selv og her er tre måder det kan gøres på.

1. Sæt din vilje ind. Forestil dig at en lilla flamme med hvidt lys inden i omkrenser dig og brænder alt det væk der ikke er hensigstmæssigt. Det kan gøres på nogle minutter eller et par sekunder.
Derefter visualiser de 6 beskyttelseslag omkring dig er intakte, og gerne hvide. Sid et par minutter.

2. Krystaller. Indkod din krystal fx en bjergkrystal til at beskytte dig. Rens først krystallen inden indkodning fx gennem vandbad natten over eller lad stenen ligge på havsalt natten over.
Derefter sig tre gange mens du holder stenen i hånden:
“Jeg indkoder nu denne sten med healing og Guddommelig beskyttelse. I lysets navn. Og sådan er det”.

3. Brug din vilje til at forestille dig at dine hjælpere guider, mestre og engle
beskytter dig til alle tider,
i alle tidsenheder,
i alle lag, og sådan er det!
Sig det gerne højt som en manifesterende kraft.

Håber du kunne bruge rådene til at hjælpe dig med.

Jacqueline

Posted in spirituelle-emne | Tagged , | Kommentarer lukket til Spirituel beskyttelse tre måder visualisering-healing

Comments are closed.